Brutal dag

Detta var ju menat att vara första dagen på praktiken, men vädret sa åter igen nej. Vi kom dit vid 10 och upptäckte att vår handledare Natascha inte hade kommit ännu. Vi kom tillbaka en stund senare och släpptes då in av en annan på kontoret som hette Dominiq. Det visade sig att många vägar runt Javea hade stängts av pga regnet och att hon då hade haft svårt att ta sig in till jobbet. Det fanns inte mycket för oss att göra så vi satt i en soffa i 1,5 timme medan hon hade klienter där och sedan sa hon att det var bättre att vi tog ledigt idag. Regnet och stormen hade pajat Internetuppkopplingen och därför kunde hon inte visa oss våra arbetsuppgifter. Hon skulle dessutom iväg på någon visning eller något och skulle vara borta i typ två timmar. Så hon skickade hem oss och sa att vi kör igång imorgon istället.
Jag och Matilda ska alltså inte bara vara på BayRadio (radiostationen) utan ska även hjälpa till på dotterbolaget Villalux som är ett fastighetsbolag. De ligger vägg i vägg och det var alltså på Villalux det var menat att vi skulle vara idag.
Eftersom vi fick ledigt så gick vi och käkade samt handlade jordgubbar på Más-y-más. Vi tänkte köra på film och jordgubbar i sängen idag. Klockan fem ska vi ha vår första spanskalektion, detta kommer vi att ha vid fem tillfällen. När vi kom hem var vi helt pisseblöta och Elaine gjorde kaffe till oss.
Badass-jordgubben som var nästan lika stor som Matildas iPhone.
It's reeeeeally raining.

Kommentarer
Postat av: Camilla Ulfsson

Hej!!! Jag är avis även om det regnar... Vilka megajordgubbar då. Söta o goda kan jag tänka mig :) Hoppas på en lyckad praktikdag imorgon istället.

Kramizar Mami

2012-03-20 @ 17:46:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0