Johanna 19 år

Igår var det typ tropisk värme; det var molnigt och blåste massor medan det var riktigt varmt, till och med i vinden. Vi var som sagt lediga och bestämde oss för att åka till Gamla stan för att filma lite till vår informationsfilm. Elaine skjutsade oss dit med två stopp längs vägen, den ena var Granadella och den andra Cabo la nao. Vi var även och kikade på den Javeas internationella skola. I Gamla stan käkade vi på samma ställe som sist och jag käkade till och med samma sak som sist; penne med en mustig svampsås, skulle man kunna kalla det. Sedan bar det av hemåt med taxi och vi spenderade kvällen hemma.
.
Idag var vi uppe med tuppen och anlände till praktiken runt tio i 10. Vi möttes av ett mycket tomt Villalux/Bayradio, endast Sandie och Danny (ägarna), samt en i studion var där. De sa att Andy inte var tillbaka från England än och att Natasha var sjuk så det fanns inget för oss att göra där. Så innan klockan hade blivit 10 så var vi tillbaka hemma hos Elaine igen. Vi bestämde att vi skulle arbeta lite med filmen och filma nere vid stranden istället. Idag har det varit drygt 22 grader och strålande sol så efter att ha besökt Tess på VÜ samt käkat lunch på Nostro så la jag och Matilda oss med varsin bok i solen. Vid 3 så åkte vi med Elaine för att hämta upp Ellen och Emmie från sin nya praktik i Pedreguer/Denia och även denna gången blev det ett par stopp längs vägen. Vi åkte upp till piren vi klättrade upp till här om helgen och filmade en snutt, och sedan åkte vi runt Montgo och stannade till vid Denia Marina. Där fick vi se en otroligt fin hamn med superlyxiga båtar och grejer.
.
Idag fyllde Johanna år så när vi kom hem efter att ha plockat upp Ellen och Emmie så ställde vi oss och slängde ihop en stor sats brownies (vi tillsatte ägg, smör och vatten till ett färdigt pulver och skjuts in i ungnen!). Hon fick även en rosa partyhatt, "bygg ditt eget sugrör" och en sån där bindel man har över ögonen när man sover. Sedan bar det av till krogen, endast en kort sväng till Champagne dock. Vi var tillbaka vid 10 och planerar en ordentlig utgång på fredag istället.
Mobilkamera - Granadella (bättre bilder kommer imorgon)
Mobilkamera - Gamla stan (bättre bilder kommer imorgon)


Mobilkamera - "Bygg ditt eget sugrör"

Elaine är bra söt hon! Hon kör som en tok med vänsterstyrd bil och med Adele på högsta volym på Alicantes krokigaste vägar. Och så har hon humor! Bästa värdmamman man kan tänka sig!

Kommentarer
Postat av: Camilla Ulfsson

Elaine skulle jag vilja träffa :)

2012-04-12 @ 17:39:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0